MIKRO KNJIGA
    od 1984. god.
    Knjige▹Tehnologija
    Bakteriocini BMK – Mogućnosti primene u proizvodnji fermentisanih kobasica
    Autor: Dr Slavica Vesković
    Strana: 88
    Ostali detalji
    Veličina slova: A A
    Autorka u monografiji razmatra savremene metode biološke zaštite hrane koje podrazumevaju primenu određenih bioprotektora, prvenstveno bakteriocina i bakteriocin-produkujućih sojeva BMK, radi obezbeđivanja potpune zdravstvene ispravnosti proizvoda. Pored proizvodne problematike, monografija tretira elemente bezbednosti, kvaliteta i biološke vrednosti proizvoda.


    Detaljni podaci o knjizi
    Naslov: Bakteriocini BMK – Mogućnosti primene u proizvodnji fermentisanih kobasica
    Izdavač: Задужбина Андрејевић
    Strana: 88 (cb)
    Povez: meki
    Pismo: latinica
    Format: 17 x 24 cm
    Godina izdanja: 2009
    ISBN: 978-86-7244-783-5
    Naručite
    Cena: 780 RSD
    Cena za inostranstvo:
    8,00 EUR
    Kom.:
    ili
    Naručite telefonom:
    Nije radno vreme
    nismo dostupni na telefonu.





    Ocene i mišljenja čitalaca
    Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


    Pitanja, odgovori, mišljenja...
    Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

    Poruku poslaoPoruka
    MIKRO KNJIGA D.O.O.
    Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
    e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
    Komercijalna banka: 205-33117-65
    Matični broj: 07465181
    Šifra delatnosti: 5811
    PIB: 100575773
    Dokumenti o identifikaciji

    © Mikro knjiga 1984-2024