Italijanska kuhinja: recepti sa potpisom starih majtora
Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila.
Italijanska kuhinja je nastala od jednostavnih jela, čiji su se recepti generacijama usmeno prenosili unutar porodica, pa su iz takve tradicije stigli u restorane. Upravo zato ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Dragocena je ne samo zato što obiluje savetima i korisnim informacijama, već i zbog sveobuhvatnosti i istorijske kompletnosti.
Detaljni podaci o knjiziNaslov: Italijanska kuhinja: recepti sa potpisom starih majtora
Izdavač: Data Status
Strana: 304 (cb)
Povez: tvrdi sa omotom
Pismo: latinica
Format: 35 cm
Godina izdanja: 2018
ISBN: 978-86-7478-506-5