Kulina mundi / Kuhinje sveta
Koji su sastojci andaluzijskog gaspača? Kako korejci pripremaju ribu? Šta Kubanci jedu za desert? Kako da napravite slavni sašimi? U čemu je tajna astečke čorbe? Na ova pitanja, i na još mnogo sličnih, odgovoriće Vam ova jedinstvena knjiga kojom ćete obići svet kulinarskih čarolija. Šezdeset vrhunskih kuvara iz četrdeset zemalja pomoći će vam da otkrijete ukusne đakonije i osobenosti njihovih nacionalnih i regionalnih kuhinja. U ovo jedinstvenoj kulinarskoj riznici svako će pronaći pravi zlatni rudnik recepata kojima ćete oduševiti svakog koga ugostite. Ovaj najopširniji kuvar na području bivše Jugoslavije sadrži:
- Više od 500 recepata najpoznatijih svetskih kuvara
- Preko 4.000 kolor fotografija
- Podatke o jelima i njihovim sastojcima
- Detaljna uputstva o načinu pripremanja, što uključuje i fotografije Svi recepti u okviru ove knjige su u domašaju kuvara amatera.
Detaljni podaci o knjiziNaslov: Kulina mundi / Kuhinje sveta
Izdavač: Orfelin
Strana: 1056 (cb)
Povez: tvrdi
Pismo: latinica
Format: 31 cm
Godina izdanja: 2008
ISBN: 978-953-6926-61-9