Utvrđujući korelaciju uobičajenog načina pripremanja hrane koji uključuje dodavanje masnoće, sa nivoom triglicerida i ukupnog holesterola u serumu ispitanika, autor predlaže namirnice i postupke pripreme hrane u prevenciji i lečenju ateroskleroze.
Detaljni podaci o knjizi Naslov: Namirnice, priprema hrane i ateroskleroza Izdavač: Задужбина Андрејевић Strana: 100 (cb) Povez: meki Pismo: latinica Format: 17 x 24 cm Godina izdanja: 2002 ISBN: 86-7244-286-5
Ocene i mišljenja čitalaca
Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)
MIKRO KNJIGA D.O.O.
Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
Komercijalna banka: 205-33117-65
Matični broj: 07465181
Šifra delatnosti: 5811
PIB: 100575773 Dokumenti o identifikaciji