Основи услуживања за 3. разред угоститељско-туристичке школе.
Градиво овог уџбеника намењено је ученицима трећег разреда, за образовне профиле кувар и посластичар за угоститељско туристичке школе.
Аутори су обухватили целокупну наставну материју која је планирана за овај степен стручности према датом плану и програму Министарства просвете, науке и технолошког развоја за предмет Основе услуживања. Рукопис овог уџбеника је заступљен тако да обухвата достигнућа напредних европских земаља на плану угоститељских услуга. Материја овог рукописа је прилагођена степену стручности и могућностима самих ученика. Захваљујемо се рецензентима и професорима који предају овај предмет у угоститељским школама, што су нам својим сугестијама помогли око писања овог уџбеника.
Детаљни подаци о књизиНаслов: Основи услуживања за 3. разред угоститељско-туристичке школе.
Издавач: Завод за уџбенике
Страна: 165 (cb)
Povez: meki
Писмо: ћирилица
Формат: 20,5 x 26,5 cm
Година издања: 2016
ИСБН: 978-86-17-19429-9