Посни кувар на уљу
ЧОРБА ОД ПАРАДАЈЗА
Састав:
2 кашике уља
1 кг парадајза
1 главица црног лука
посно тесто за супу (или пиринач)
со, зачин сушени
Килограм парадајза добро опрати и исећи на половине. У шерпу од 3л динстати парадајза на уљу 1/2 сата и чешће мешати. после тога парадајз налити топлом водом, посолити и зачинити. Додати главицу црног лука уцело, па и даље чорбу кувати док се парадајз потпуно не скува, затим га просипати и у њега закувати тесто или пиринач…
Детаљни подаци о књизиНаслов: Посни кувар на уљу
Издавач: Манастир Рукумија
Страна: 112 (cb)
Povez: meki
Писмо: ћирилица
Формат: 10 x 15 cm
Година издања: 2000
ИСБН: