MIKRO KNJIGA
korpa
login
    od 1984. god.
    Knjige▹PoljoprivredaMlekarstvo
    Slika
    Proizvodnja sira na tradicionalan način
    Autor: Zlatan Glišić
    Strana: 28
    Ostali detalji
    Veličina slova: A A
    Proizvodnja sira se naročito razvijala u srednjem veku, u Francuskoj, Danskoj, Holandiji i Engleskoj.

    Kasnije, u 19. veku dolazi do značajnih otkrića u mlekarstvu iz oblasti hemije i fizike mleka, što poboljšava i kvalitet proizvodnje sira.

    Proces proizvodnje sira počinje prijemom, kontrolom i klasifikacijom mleka. Potom se proizvodnja sira nastavlja kroz različite faze proizvodnje od prijema, salamurenja, zrenja i pakovanja gotovog proizvoda.


    Detaljni podaci o knjizi
    Naslov: Proizvodnja sira na tradicionalan način
    Izdavač: Kairos
    Strana: 28 (cb)
    Povez: meki
    Pismo: latinica
    Format: 14,5 x 25 cm
    Godina izdanja: 2010
    ISBN: 978-86-7128-178-2
    RASPRODATO
    Nije u planu obnavljanje izdanja





    Kupljeno uz ovu knjigu
    slika
    Tov pilića
    250 din.
    slika
    Orah
    300 din.
    slika
    Specijalno ratarstvo, praktikum
    495 din.
    slika
    Staro i nestalo voće Srbije
    1090 din.
    slika
    Природна земљорадња
    1400 din.
    slika
    Recepture potpunih i dopunskih smeša
    500 din.
    slika
    Paprika
    290 din.
    slika
    Монах Старац Гаврило - Пророк последњих времена
    0 din.
    slika
    Klasteri u funkciji ruralnog razvoja
    640 din.
    slika
    HACCP i zdravstvena bezbednost hrane
    750 din.
    slika
    Krmno bilje na oranicama
    330 din.
    slika
    Proizvodnja jaja za potrošnju
    220 din.
    slika
    Опште виноградарство
    2450 din.
    slika
    Proizvodnja povrća u zaštićenom prostoru, II izdanje
    864 din.
    slika
    Pčelarstvo, VIII dopunjeno izdanje
    1050 din.
    slika
    Kalemljenje voćaka
    880 din.
    slika
    Гајење домаћих животиња: уз помоћ научних и традиционалних знања
    2000 din.
    slika
    Priručnik za proizvodnju voćnih rakija
    650 din.
    slika
    Priručnik za savremeno vinarstvo
    720 din.
    slika
    Технологија гајења винове лозе
    2120 din.

    Ocene i mišljenja čitalaca
    ocena0 Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)



    Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

    Poruku poslaoPoruka
    MIKRO KNJIGA D.O.O.
    Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
    e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
    Komercijalna banka: 205-33117-65
    Matični broj: 07465181
    Šifra delatnosti: 5811
    PIB: 100575773
    Dokumenti o identifikaciji

    © Mikro knjiga 1984-2025