MIKRO KNJIGA
    od 1984. god.
    Knjige▹IshranaKuvari
    Riblji kuvar: I kako pripremiti posnu slavu
    Autor: Stevan Radaković
    Strana: 130
    Ostali detalji
    Veličina slova: A A
    Jedan uzbudljiva knjiga koja je urađena i uređena maštom kulinara, onakva, kakvi to obično kuvari nisu. Sem recepata ovde se može naći i niz kojekakvih zanimljivih informacija. Izuzetan poklon pecarošima, kulinarima i slavljenicima.


    Detaljni podaci o knjizi
    Naslov: Riblji kuvar: I kako pripremiti posnu slavu
    Izdavač: Beoknjiga (Kreativna knjiga)
    Strana: 130 (cb)
    Povez: meki
    Pismo:
    Format: 17.5x25 cm
    Godina izdanja: 2007
    ISBN: 978-86-7694-114-8
    RASPRODATO
    Nije u planu obnavljanje izdanja





    Ocene i mišljenja čitalaca
    Budite prvi koji će svoje mišljenje podeliti sa drugima (morate biti prijavljeni)


    Pitanja, odgovori, mišljenja...
    Prijavite se ovde i pošaljite vaša mišljenja i pitanja našim urednicima i čitaocima

    Poruku poslaoPoruka
    MIKRO KNJIGA D.O.O.
    Kneza Višeslava 34, 11030 Beograd, Srbija
    e-pošta: prodaja(а)mikroknjiga.rs
    Komercijalna banka: 205-33117-65
    Matični broj: 07465181
    Šifra delatnosti: 5811
    PIB: 100575773
    Dokumenti o identifikaciji

    © Mikro knjiga 1984-2024