Специјалитети најбољих кафана Србије
Прва кафана у Европи отворена је баш у Србији, у Београду, давне 1522. године, готово читав век пре него у великим европским престоницама; током столећа мењао се начин живота по градовима, па се у кафане није ишло само због јела и пића, већ су кафане постале места у којима су се одигравали бројни важни историјски догађаји. Добри гурманлуци су одувек били саставни део ових култних објеката Србије. И даље је важна тема где су најбољи шкембићи и цревца на жару, где су најбољи ћевапи и бризле, где је најбоља лесковачка мућкалица и комплет лепиња, гулаш, ребарца а понекад и кисела чорба.
Детаљни подаци о књизиНаслов: Специјалитети најбољих кафана Србије
Издавач: Бернар
Страна: 139 (cb)
Povez: meki
Писмо: ћирилица
Формат: 17x24 cm
Година издања: 2013
ИСБН: 978-86-87993-69-3