Sve poruke: Stamen |
08.12.2023 18:23
[citat]vec dve godine se bavim zaradom novca na internetu i takodje, vec duze vreme razmiljam o tome da napisem neki manji prirucnik ili vodic za istu tematiku.<br />
naime, ova tema je najverovatnije zanimljiva svima koji iole provode neko vreme na internetu, svakako da je dosta neupucenih i nepoverljivih u vezi iste.<br />
na ideju o tome da napisem takvu knjigu je cinjenica da ne postoji na nasem trzistu knjiga sa slicnom tematikom, a takodje bih pomogla mnogima koji su iole zainteresovani da zarade novac putem interneta.<br />
<br />
pre dve godine kada sam ja, kao nezaposlena mama kod kuce pretrazivala internet sve sam sama morala da saznam, otkrijem najlakse nacine da pocnem da zaradjujem na internetu.<br />
<br />
ono sto je u nasem okruzenju vec godinama uhodano, cini mi se da je u Srbiji jos uvek prava nepoznanica.<br />
<br />
dakle, interesuje me da li da ovakvu knjigu, koju bih napisala, mogu ponuditi mikro knjizi kao izdavacu, ili da sve sama organizujem u vezi stampanja knjige i ponudim vama kao distributeru?<br />
<br />
pozdrav,<br />
Mirjana iz Beograda[/citat]Da li si napisala,stampala knjigu?
|