Sve poruke: Visnjic Milos |
13.11.2013 23:20
Postovani,
interesuje me da li u ovoj knjizi postoji objasnjenje (na primer) kako praviti padajuce menije sa efektima i tome slicno.
|
31.10.2013 20:20
Da li moze neko da mi kaze kakva je knjiga, da li je za pocetnike ili stvarno malo ozbiljnijeg sadrzaja (npr kako se prave lepi padajuci meniji sa efektima i tome slicno).
|
31.10.2013 20:00
Ne vredi, evo vec 9 dana pokusavam a mogu da vam kazem da mi ni izrada web mail portala ne radi (mislim na to da sam importovao bazu podataka sa diska i koristim skriptove koje sam takodje dobio uz disk). Koristim najnoviju verziju xamppa tako da nije to problem (bar se nadam), ocigledno postoje greske u skriptovima. Ukoliko neko ima napravljeno i da mu radi a voljan je da podeli samnom svoje umece, bio bih zahvalan da mi posalje datoteke. Hvala u svakom slucaju.
|
22.10.2013 23:57
Pozdrav svima, imam jedan mali problem ako je neko voljan da mi pomogne. Primer iz ove knjige kada pravite book-o-rama internet prodaju i kada hocu da narucim knjigu izlazi mi greska Notice: Use of undefined constant PARTIAL - assumed 'PARTIAL' in C:\xampp\htdocs\Chapter28\order_fns.php on line 56 a to se odnosi na kod
$query = "insert into orders values
('', '".$customerid."', '".$_SESSION['total_price']."', '".$date."', '".PARTIAL."',
'".$ship_name."', '".$ship_address."', '".$ship_city."', '".$ship_state."',
'".$ship_zip."', '".$ship_country."')";
Probao sam da izguglam ali nista, bio bih veoma zahvalan ako neko moze da pomogne.
|
22.09.2013 18:50
Postovanje svima. Kupio sam ovu knjigu i mogu da je najiskrenije pohvalim, medutim, mene interesuje da li ce i kada biti neka knjiga za 2.5 ili 3.0 verziju Joomla-e (s' obzirom da je ova verzija poprilicno zastarela). Hvala unapred.
|
04.08.2013 17:30
Pozdrav svima, ja sam ovu knjigu kupio pre neki dan i (s' obzirom da sam pocetnik u ovome), fenomenalna je i lako razumljiva. Odlicno napisana, uz mnogo prakticnih primera se sve veoma lako savlada. Toplo preporucujem svima.
|
12.05.2013 12:17
Pozdrav svima, hteo sam da javim da sam uspeo sa namestanjem xampp, veoma je lako i sada radi sve. Zeleo bih da pohvalim ovu knjigu i da je svima toplo preporucim jer je stvarno lepo napisana da cak i ja koji se prvi put srecem sa svim ovim lako savladavam sve..... I da napomenem da sam uz njenu pomoc vec polozio 2 ispita na fakultetu. :D
|
30.03.2013 22:53
Drugari, ja imam jedno pitanje u vezi ove knjige. Da li ce nekad stampati ponovo jer bih bas voleo da je imam i da li je pametno kupiti knjigu VODIC KROZ ACCES 2003, to jest da li je podjednako dobra kao ova knjiga?
|
02.03.2013 19:48
Pre svega, pozdrav svima. Pre oko 20-ak dana sam kupio ovu knjigu i imam problem. Prvo sam pokusao da namestim php, Apache i Mysql kako je objasnjeno u knjizi, s obzirom da nisam uspeo, instalirao sam xampp i uradio sve kako je ovde objasnjeno ali meni se i dalje ne prevodi skripta, to jest kad radim prvi primer iz knjige, onako kako napisem skriptu tako i vidim u brovseru pa ako neko moze da pojasni detaljno kako se sve namesta, bio bih veoma zahvalan (da ne ispadne da sam za dzabe dao novac za knjigu).... Hvala unapred.
|